Voordat uw klassieker de weg op kan heeft u kentekenplaten nodig. EDS levert al 31 jaar kentekenplaten voor uw klassieker en kan twee fraaie typen leveren.

 

Onze kentekenplaten voldoen aan alle RDW-normen en zijn eenvoudig te bestellen

 

Bestel Hier!

Letters3

BlauwSpuiten

Verwijderenafdekletters

Drogen

 


Type met plastic opgelegde letters

In de jaren '60 en '70 zijn de kentekenplaten met plastic opgelegde letters geïntroduceerd. De letters worden in fraaie V-vorm geleverd. Omdat de letters opgelegd zijn en van wit plastic is beschadiging en vervaging van de letters nagenoeg uitgesloten. EDS levert dit type kentekenplaat met de zeer mooie diep donkerblauwe kleur en zijn in lang en vierkant model leverbaar. De kentekenplaten worden eerst gespoten, vervolgens worden de plastic letters aangebracht. Dit type kentekenplaat is erg populair. Hou je van een strakke authentieke plaat, kies voor dit model. Maten lang model 44,5 x 10,5 cm / vierkant model 27,5 x 19,5 cm.


Chique chromen kentekenplaathouders voor Auto's

Om het geheel echt mooi af te werken is een chromen kentekenplaathouder een 'must'. Het grote voordeel is dat u geen gaten in uw platen hoeft te boren. De door EDS geleverde kentekenplaten passen allen exact in de fraaie chromen houders. De chromen houders hebben ruime slotgaten zodat u in de meeste gevallen de oude bevestigingsgaten kunt gebruiken. U bespaart verzenkosten als u deze direct met uw kentekenplaat(en) laat meekomen. EDS berekend nl. een vast tarief voor verzenden ongeacht het gewicht. Maten lang model 44,5 x 10,5 cm / vierkant model 27,5 x 19,5 cm.


Metalen NL-plaatjes voor Auto's

EDS heeft de meest complete serie metalen authentieke NL-plaatjes voor uw klassieker beschikbaar. Keuze uit 2 maten, klein of groot. Tevens is het grote model ook leverbaar met bouwjaar. Materiaal is 1 mm dik aluminium, cijfers en contouren zijn geperst en wit/zwart gespoten. Maten van het kleine model 7,8 x 12,2 cm. Maten van het grote model 12,4 x 19,4 cm.


Bestellen van kentekenplaten is bij EDS heel eenvoudig!

Bestel Hier!


Let op! Wij produceren alleen kentekenplaten voor klassieke auto's. De platen zijn altijd donkerblauw met witte letters. De productietijd is minimaal één week.

Additional information